Reference

Ukázky
mravenčí práce

Naši klienti nejsou světoznámé značky, ale malé lokální firmy, důležité pro ekonomiku. Jsme na ně hrdí, stejně jako na naši práci.

ukázky Mravenčí práce
Pokračujte

Výběr z 20 let a více než 1000 projektů

Není 1000 projektů moc? Většina našich klientů má omezené kapacity a klienty získávají na doporučení, proto potřebují naší pomoc jen občas.

Půjčovna plošin Rybáček

Tento klient si nás koupil, doslova… Jak? Zakoupil půjčovnu plošin včetně webu od nás. Web s konfigurátorem si nechal a my se o něj staráme dále.

Pneuservis Pneu Drnec

Na začátku 15leté spolupráce byl web, který podpořil prodeje mimo sezónu. Poslední roky pomáháme třeba s hledáním zaměstnanců nebo grafikou na billboardy.

Autoprodejce Auto Kunc

Web pro prodejce nemusí stát stovky tisíc, aby obsahoval vše potřebné. Ani vysoké náklady na rozšiřování a údržbu nejsou nutné. A vzhled může být jen na vás: inspirujte se.

Autobazar Autocentral

Díky webu od nás má tento lokální autobazar jednu z nejlepších online prezentací v Plzeňském kraji. Jak se vám líbí?
Podívejte se.

Autodoprava Alset

Již více než 15 let tvoříme weby pro tohoto dopravce. S čím ještě pomáháme? S úpravou běžných fotografií do jejich reprezentativnější verze. Zkoukněte je.

Autoškola Baumruk

Web podporující prodeje, propojení s Facebookem a marketing přivádějící zákazníky tak, aby společnost mohla stále růst. Chcete to i vy?

Cestovní kancelář doJIŽNÍAMERIKY.cz

Pomohli jsme přejít z fáze „vše si dělám sám“ do fáze „buduji firmu a mám na to profíky“. Navržený web je na předních místech ve vyhledávačích a dobře prodává.
A co píše klient?

Developerský projekt Byty Heyrovského

Pomohli jsme na trh novým bytům v blízkosti Borského parku v Plzni. Jedná se již o několikátý developerský projekt, u jehož prodeje jsme. Podívejte se.

Stavba a prodej plotů MD Ploty

Jednoduchý, přehledný web a vymakaná optimalizace pro vyhledávače = ověřený recept na úspěch pro menší podnikatele. My toho umíme mnohem více. Inspirujte se.

E-shop s nábytkem Homy Home

Designový e-shop na WordPress a podpora prodejů. To je to, co po nás chcete stále častěji a my se v tom pořád zlepšujeme. Inspirujte se a zavolejte, překvapíme vás.

Fotovolatika Energie ze slunce

Dodavatelům fotovoltaiky stačil web, základní reklama a zakázky se jen hrnuly. Teď se to sice změní, ale my jsme stále o krok napřed a víme, jak na jejich efektivní propagaci.

TUTA fyzioterapie

I menší fyzioterapeut může mít web na míru s pohodlným rezervačním systémem. A víte proč? Protože web od nás se vyplatí, přivádí zákazníky a šetří čas.

Kontaktujte nás

Věříme, že zvládneme i váš projekt! Plácneme si?

Půjčovna plošin Rybáček

Pneuservis Pneu Drnec

Autoprodejce Auto Kunc

Autobazar Autocentral

Autodoprava Alset

Autoškola Baumruk

Cestovní kancelář doJIŽNÍAMERIKY.cz

Developerský projekt Byty Heyrovského

Stavba a prodej plotů MD Ploty

E-shop s nábytkem Homy Home

Fotovolatika Energie ze slunce

TUTA fyzioterapie

Kouč a mentor Martin Fuks

Osobní web kouče a mentora Martina Fukse. Přesvědčil by vás Martin svým webem, že může pomoci i vám? Pusťte si tam zajímavé rozhovory a dejte vědět.

Optika Ofitop

Nový web a online pomoc menší optice v Plzni. S takovou marketingovou podporou, díky níž si co nejvíce dokáží realizovat sami a ušetřit.

Řeznictví Hendrich

Prodej potravin online je jako elektro před 15 lety. Kdo začne hned, okamžitě vidí větší prodeje na prodejně a získává nové klienty. Navíc online reklama je mnohem levnější.

Průmyslová automatizace PLC ZERONE

Designový web jako podpora obchodu. Jednoduchá prezentace služeb, která pomáhá nejen k prodejům, ale i při hledání zaměstnanců. Inspirujte se.

Průmyslové měření a regulace Rescom

Designová prezentace pro významného hráče na trhu. Kromě podpory v ČR je účelem stránek i podpora při expanzi do zahraničí a personalistika.

E-shop s nástroji Redimax

Výzvou bylo spojit několik zdánlivě nesouvisejících produktů do prezentace a e-shopu. Nakonec se nám to povedlo, i když je stále co vylepšovat. Podívejte se sami.

 

Nezisková organizace Voříškov

Část našich tržeb věnujeme neziskovým organizacím a výsledek? Mrkněte. Pro letošní rok už máme rozpočet vyčerpaný, ale pro neziskovky máme skvělé ceny, napište nám.

E-shop s módou Slippsy

Profi e-shop zvládá jen starší brácha ANT studio, ale my také pomáháme, kde se dá. Nechceme se chlubit cizím peřím, ale ukázat možnosti spojení.

Elektromontáže IMONT

Navrhli jsme a následně realizovali web, který pomáhá vyhrávat výběrová řízení i zájem uchazečů o zaměstnání.

Výrobce nástaveb OSONA Plzeň

Když jste na malém trhu, kde vás každý zná, nemusíte vidět význam v existenci značky na internetu. OSONA ale výhody online světa objevila a má od nás lákavou prezentaci.

Realitní kancelář JV REALITY

Realizujeme weby a jsme online podporou této místní realitní kanceláře již téměř 20 let. A víte, čím to je? Nad návrhy opravdu přemýšlíme a mají hlavu a patu. Podívejte se.

Restaurace a hotel Rango

Strategicky vedeme marketing restaurace tak, aby nejen rostly tržby, ale zároveň aby hosté chodily i během slabších dnů. Vytvořili jsme nový web.

Kontaktujte nás

Už jsme vás přesvědčili?

Půjčovna plošin Rybáček

Pneuservis Pneu Drnec

Autoprodejce Auto Kunc

Autobazar Autocentral

Autodoprava Alset

Autoškola Baumruk

Cestovní kancelář doJIŽNÍAMERIKY.cz

Developerský projekt Byty Heyrovského

Stavba a prodej plotů MD Ploty

E-shop s nábytkem Homy Home

Fotovolatika Energie ze slunce

TUTA fyzioterapie

Kouč a mentor Martin Fuks

Optika Ofitop

Řeznictví Hendrich

Průmyslová automatizace PLC ZERONE

Průmyslové měření a regulace Rescom

E-shop s nástroji Redimax

Nezisková organizace Voříškov

E-shop s módou Slippsy

Elektromontáže IMONT

Výrobce nástaveb OSONA Plzeň

Realitní kancelář JV REALITY

Restaurace a hotel Rango

Stavební firma HONEST control

Jako vy umíte na míru stavby, my na míru tvoříme weby. Skvělý projekt a přesné zadání je to, co dům i web potřebují. Upřímně, výsledek pak stojí za to. Mrkněte.

Mateřská škola Ledce

I školka si zaslouží hezký web, nemyslíte? Zvlášť když stojí rozumné peníze a je snadné jej aktualizovat. Máme v šuplíku plno krásných designů. Inspirujte se.

Střední škola SPŠD Plzeň

Máme připravené webové řešení pro školy, z něhož jsme vyšli i v tomto případě. Plno funkcí, pravidla přístupnosti a jednoduchá správa, díky níž bude web vždy aktuální.

Traces Jewelry

Je libo designový e-shop na WordPress s více měnami, variantami produktů a dalšími specialitami, které Shoptet neumí? Umíme nejen vyrobit, ale i udržet v chodu.

Truhlářství EURO URBAN

Pomohli jsme naplnit sen o e-shopu, který bude vydělávat, i když jsou stroje vypnuté a nemůžete sehnat dalšího truhláře. Aktuálně pomáháme i s expanzí e-shopu do Německa.

Ubytování Útulnoff

Jsme hrdí, že jsme mohli vytvořit web pro ubytování pyšnící se titulem Stavba roku Plzeňského kraje. Podívejte se na web a možná najdete cíl své dovolené.

Glamping ubytování Golden Valley

Pomáháme ke zvýšení obsazenosti tohoto opečovávaného místa webem i naším rezervačním systémem, ze kterého nemusíte platit žádná procenta. A to se vyplatí, ne?

Účetní MM accounting

Holkám účetnickejm jsme se postarali o web a online podporu, e-mail, Google zápis a „takový ty věci kolem“. Mrkněte na web s individualizovanou grafikou.

Úklidové služby SAXANA GROUP

Viděli jste jejich utajeného šéfa v televizi? Jsme rádi, že této firmě naše weby slouží přes 10 let. Do televize vás nedostaneme, ale stejně funkční web zvládneme.

Zážitky od HELICOPTER Plzeň

Web umožňuje prodávat automaticky a když je někdy méně zakázek, podporujeme ho marketingem. Vydali byste se s helikoptérou do oblak nebo poukaz někomu věnovali?

Výrobce nožů Knifet

Co má společného tato firma a jejich web od nás? Ruční výrobu a kvalitu! Poskytli jsme navíc i profi pomoc s expanzí do světa. Ať tam o zlatých českých ručičkách ví!

Strojní výroba GTW

Stejně pohodově jako jedou jejich ložiska, jede i designový web od nás a podpora prodejů pomocí vymakané optimalizace pro vyhledávače.

Wellness U Gigantu

Klient vsadil na online reklamu a vyplatilo se. Pomohla k rychlému rozjezdu i pokrytí mimosezónních období. Nedávno jsme také spustili nový web s rezervačním systémem.

E-shop COCOCHOCO Professional

Také tomuto velkoobchodnímu e-shopu zaměřenému na ženy a kadeřnictví pomáháme s propagací. Co říct více než: „zeptejte se na nás a ozvěte se“.

Výrobce Výtahy VOTO

Více než 8 let Výtahům VOTO šetříme výdaje za reklamu webem podporujícím prodeje a optimalizací pro vyhledávače. Aktuálně připravujeme nový web kompletně na míru.

Barber e-shop Barberco

Dodáváme online marketing, nápady i kreativu pro velkoobchod s pánskou kosmetikou. Líbí? S e-shopy to fakt umíme, zavolejte, předvedeme se.

Nadační fond Mathilda

Pro nadační fond Mathilda jsme vytvořili několik projektů včetně e-shopu. Projekty splňují pravidla přístupnosti pro zrakově postižené. 

Mentální obohacení

Po změně fáze projektu bylo potřeba změnit webové stránky. Kromě nových webových stránek a změny struktury jsme připravili i možnost příspěvků přes vlastní platební bránu pro snížení nákladů. 

Nadání a dovednosti

Spolupráce začala návrhem loga, následně jsme pokračovali webem a drobnou podporou. Myslíme, že výsledek je více než povedený, co myslíte vy?

Plzeňská lóže Zednářů

I svobodní zednáři se potřebují moderně prezentovat. Děkujeme, že se s důvěrou obrátili právě na nás. Kromě webu a aktualizací pro ně zajišťujeme zabezpečenou sekci pro výměnu informací.

 

Svoboda zvířat Plzeň

Vytvořili jsme webovou prezentaci informující o následcích pokusů na zvířatech a zajistili mnohaletou podporu. Součástí webu byla i technická optimalizace pro vyhledávače (SEO).

Krajské centrum vzdělání a jazyková škola, Plzeň

Pro KCVJS jsme vytvořili několik projektů, nejvíce se nám líbí projekt Digitální kompetence. A jaká je prý největší výhoda řešení na WordPress? Jednoduchost a svoboda úprav.

PORG – gymnázium a základní škola Praha, Ostrava, Brno

Ve spolupráci s naší mateřskou společností ANT studio jsme naprogramovali tento pokročilý web na základě dodaného grafického návrhu.

Destro Kamenivo

Další web pro klienta, který má mnoho oborů a na každý z nich potřebuje originální web. Postupně převádíme weby do nového designu a zlepšujeme i SEO parametry.

Restaurace U Gigantu

Zadání bylo „Chci zvýšit tržby“. A povedlo se. A jako bonus, pro majitele není problém najít kuchaře. Marketing restaurací zvládáme hravě, zavolejte nám jak.

Advokátní kancelář CINK a partneři s.r.o.

Ve spolupráci s ANT studio jsme se postarali o náročného klienta. ANT studio vytvořilo designový web a Mravenci se starají a rozvoj a marketing.

Zeleň Langer

I zahradnictví si zaslouží hezký web, který je optimalizovaný pro vyhledávače (SEO) a nestojí moc. Tvoříme webové stránky všech cenových kategorií, poptejte nás.

Volf-Heating s. r. o.

Kompletně jsme nastartovali marketing pro největšího dodavatele čerpadel v Královehradeckém kraji. Od strategie, přes web až po nové nabídky. A poptávky chodí!

Kontaktujte nás

Více vám rádi ukážeme osobně. Přidáte se?